Kamini i peći na kruta goriva za kućanstvo

fiogf49gjkf0d
fiogf49gjkf0d

Program kamina i peći namijenjen je grijanju prostora u obiteljskim kućama, stanovima, kućama za odmor i apartmanima, kao i u pripremi hrane. Posebno je pogodan za one koji preferiraju tradicionalni način grijanja ekološki prihvatljivim energentom (drvo), koji svoj prostor žele oplemeniti, a istovremeno povezati tradiciju i suvremeni način stanovanja.

Peći se koriste u domaćinstvu za centralno grijanje, grijanje sanitarne vode preko bojlera i pripremu hrane u domaćinstvu. Plašt peći i pećnica izrađeni su od nehrđajućeg čelika otpornog na povišene temperature.

Prostrano ložište izvedeno je za ljetnu i zimsku varijantu grijanja kako bi se dobili maksimalni učinci rada. Rešetka i ručica se postavljaju u gornji ili donji položaj ovisno o tipu proizvoda.

Konstrukcijsko rješenje izolacije na bočnim stranama, koje omogućava dodatno zagrijavanje prostora, a ne prenosi temperaturu na vanjski plašt peći, omogućuje ugradnju našeg proizvoda u svaku modernu kuhinju i prostor.

Termogeni ZZD na kruta goriva loženi komadnim drvom

fiogf49gjkf0d
fiogf49gjkf0d

Uređaji za zagrijavanje prostora toplim zrakom, loženi biomasom, odlikuju se svojom efikasnosti, ekonomičnosti pogona i sigurnosti u radu, posebice kada se radi o zagrijavanju prostora većih volumena.

Danas kad se biomasi pridaje sve veća važnost u cilju zaštite okoliša i smanjenja ovisnosti o uvoznim energentima ovi uređaji kvalitetna su zamjena za do sada korištene, ložene ekstra lakim loživim uljem ili plinom.

Zagrijače zraka tip ZZD odlikuje  robusna konstrukcija, jednostavno održavanje i visok stupanj djelovanja.

Uređaj je izrađen u skladu sa zahtjevima Europskih direktiva koje se odnose na ove vrste uređaja  kako u pogledu sigurnosnih zahtjeva, kvalitete gradbenih materijala tako i kvalitete izgaranja i stupnja djelovanja.

Poljoprivredni strojevi i priključci radnih strojeva

fiogf49gjkf0d
fiogf49gjkf0d

Rotacijske drljače, trgovačkog naziva Moslavka, namijenjene su posebno obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima za završnu obradu tla prije sjetve ratarskih i povrtlarskih kultura, uz mogućnost primjene i u voćarstvu.
Program žlica za radne strojeve je raznovrstan i prolagođen zahtjevima kupca, prije svega obrtnicima i tvrtkama koji se bave građevinarstvom i pratećim uslugama, komunalnim poduzećima i sl. Uključuje žlice za kopanje, planiranje (fiksne i nagibne) i profiliranje (fiksne i okretne).